1st BALKANIC CX Championships 2024 & Vatra Dornei CX CUP 2024

1st BALKANIC CX Championships 2024 & Vatra Dornei CX CUP 2024
Facebook
Twitter
Email
Print

Sâmbătă 20 ianuarie va avea loc „Vatra Dornei CX CUP 2024” și va semnifica ultima etapă din cadrul Cupei României de Ciclocros 2023. Aceasta competiție este creată pentru toți sportivii legitimați, pasionați și dornici de-a experimenta cât mai multe emoții. De asemenea tot în această zi, România este gazda primei ediții a Campionatului Balcanic de Ciclocros. Acest eveniment de mare anvergură este organizat în colaborare cu Federația Română de Ciclism și Balkan Cycling Union. 

Evenimentul sportiv este creat în a acoperi cele 5 segmente esențiale. Prin urmare toți  sportivii care sunt legitimați au șansa de-a participa în cadrul competiției „Vatra Dornei CX CUP”, cuprinzând totodată etapa finală a Cupei României de Ciclocros și bifează prima ediție a Campionatului Balcanic CX 2024. Pasionații de Mountain Bike au șansa de-a participa la competiția MTB și eMTB, unde vor experimenta traseul de Ciclocros. Copii nu au fost uitați, iar pentru aceștia există cursa intitulată „Cursa Copiilor Woom România”. Nu în ultimul rând competiția „ Night Run” reprezintă ultima etapă a zilei și reprezintă cursa de alergare pe nocturnă. Fiecare traseu va fi dedicat conform categoriei de vârstă.

Astfel data de 20 ianuarie 2024 se anunță una cât se poate de încărcată la Vatra Dornei. În prezent s-au înscris un număr semnificativ de participanți. Competiția va avea loc  de la ora 10 dimineața, iar la finalul acestei zile vom cunoaște campionul României și primul campion Balcanic. De asemenea cei mici au șansa de-a se lupta pentru rezultate cât mai bune. „Night Run” are frumusețea ei, deoarece fiecare participant își pune în mișcare toate segmentele și nu în ultimul rând pentru a face față la astfel de competiții, stilul de viață este unul cât se poate de sănătos.

Succes participanților!

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

No Content Available
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?