STIRI_long

AC Milan și Inter sunt pe urmele lui Radu Drăgușin!

AC Milan și Inter sunt pe urmele lui Radu Drăgușin!/ Foto: Profimedia

Radu Drăgușin în vârstă de 21 de ani este în atenția a tot mai multor cluburi importante din Europa. Fapt pentru care în ultima perioadă a avut parte de tot mai multe sondaje. Datorită parcursului pe care l-a avut în de-a lungul timpului, AC Milan și Inter Miami au fost interesați de sportivul român.

Însă din cauza prețului cerut de către Genoa, înțelegerea căzuseră pe considerentul că prețul este destul de mare pentru granzii din Italia. Radu Drăgușin este titular în toată regula la Genoa, dar și la Naționala Mare a României. Astfel că evoluțiile lui sunt urmărite de cel puțin câteva luni încoace.

Formațiuni cunoscute în Europa sunt interesați de fundași. Printre acestea se numără și Newcastle. Deși jurnaliștii italieni sunt în continuare cu ochii pe cei implicațu în pariurile sportive ilegale. Riscurile sunt iminente, deoarece fiecare jucător ce are la cunoștință informații cu privire la intențiile ilegale din partea a anumitor colegi, sunt obligați să raporteze Federația în cel mai scurt timp.

 

[wpforms id="6518" title="true"]