Acțiune de weekend în ligile de top ale Europei

ligile de top ale Europei
Facebook
Twitter
Email
Print

Liderii în primele 5 ligi de fotbal din Europa, după acțiunea de weekend sunt Arsenal în Premier League engleză, Real Madrid în La Liga spaniolă, Napoli în Serie A italiană, Freiburg în Bundesliga germană și Paris Saint-Germain (PSG) în Ligue 1 franceză.

Premier League engleză

Manchester United l-a învins pe Arsenal cu 3-1 în meciul de închidere din săptămâna 6 din Premier League engleză.

Manchester United – a început sezonul cu două înfrângeri consecutive – a câștigat ultimele patru meciuri. Red Devils i-a găzduit pe liderii Arsenal, care a câștigat până acum toate cele cinci meciuri din ligă.

Manchester United se află pe locul cinci cu 12 puncte, în timp ce Arsenal este în frunte cu 15 puncte, în ciuda înfrângerii.

Apărătoarea campioană, Manchester City a remizat 1-1 cu Aston Villa într-un joc în deplasare.

Derby-ul din Merseyside dintre Everton și Liverpool s-a încheiat cu 0-0. În acest sezon, Liverpool s-a mulțumit cu un punct pentru a treia oară și Everton pentru a patra oară.

La sfârșitul săptămânii 6 din Premier League, liderii Arsenal sunt urmați de Manchester City și Tottenham cu câte 14 puncte.

La Liga spaniolă

Real Madrid l-a învins pe Real Betis cu 2-1 în săptămâna 4 din La Liga spaniolă.

Real Madrid, singura echipă din ligă care a făcut 4 din 4, a urcat la conducere cu 12 puncte, în timp ce Real Betis a rămas la 9 puncte.

Barcelona a învins Sevilla cu 3-0 într-un meci în deplasare. Barca și-a mărit punctele la 10 cu o victorie dificilă în deplasare și a urcat pe locul doi după Real Madrid.

Pe de altă parte, atacantul polonez Lewandowski, care a marcat la Barcelona în ultimele trei săptămâni, a mărit numărul total de goluri la 5 și a împărțit golgheterul din La Liga cu Iago Aspas de la Celta Vigo.

La sfârșitul săptămânii 4 din La Liga, după Real Madrid și Barcelona, ​​Villarreal ocupă locul trei cu 10 puncte.

Serie A italiană

AC Milan a învins Inter Milano cu 3-2 în derby-ul italian Serie A.

După această victorie, campioana apărătoare Milan are 11 puncte, în timp ce Inter are 9.

În săptămâna 5 din Serie A, liderii Napoli au învins-o pe Lazio cu 2-1 într-un meci în deplasare. După această victorie, Napoli și-a crescut punctele la 11, în timp ce Lazio au 8 puncte.

Juventus, în schimb, a remizat 1-1 cu Fiorentina într-un meci în deplasare și s-a clasat pe locul șase în ligă cu 9 puncte.

Roma a primit o înfrângere surpriză cu 0-4 împotriva lui Udinese într-un joc în deplasare. Napoli a fost urmat de Milan în clasament, ambii cu 11 puncte.

Bundesliga germană

Bayern Munchen a remizat 1-1 cu Union Berlin în Bundesliga germană.

Bayern Munchen, care a remizat 1-1 cu Borussia Monchengladbach săptămâna trecută, a lăsat ultimele două meciuri la egalitate. Creștendu-și punctele la 11, echipa bavareză a regresat pe locul trei în clasament cu golaveraj. Union Berlin, care și-a crescut numărul de neînvinși la 12 în campionat, s-a clasat pe locul patru cu 11 puncte.

Freiburg a luat conducerea tabelei învingând cu 3-2 Bayer Leverkusen într-un meci în deplasare, în timp ce Borussia Dortmund a învins Hoffenheim cu 1-0.

După săptămâna 5 din Bundesliga, Freiburg este în fruntea clasamentului cu 12 puncte, urmată de Borussia Dortmund care are și 12 puncte și Bayern Munchen cu 11 puncte.

Liga 1 franceză

În săptămâna 6 din Ligue 1 franceză, Paris Saint-Germain (PSG) a învins Nantes cu 3-0 într-un meci în deplasare. Ajungând la 16 puncte în Ligue 1, PSG și-a menținut conducerea.

Olympique Marseille a învins Auxerre cu 2-0 într-un joc în deplasare.

După săptămâna a 6-a din Ligue 1, PSG, campioana în vigoare, conduce clasamentul cu 16 puncte, în timp ce Olympic Marseille este chiar în urmă cu aceleași puncte și un golaveraj.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?