Adio UEFA Champions League pentru Farul Constanța!

Foto: Sport Pictures/ Adio UEFA Champions League pentru Farul Constanța!
Facebook
Twitter
Email
Print

Adio UEFA Champions League!

Campionii României au avut o prezență în teren, nu tocmai ideală. Fapt pentru care s-au întors acasă învinși la scorul de 0-3 pentru Sheriff Tiraspol în returul care a avut loc marți 18 Iulie. În urma rezultatului Farul Constanța „ a căzut” în următoarea competiție.

Conference League

De acum înainte Farul Constanța se va antrena pentru preliminariile din a doua cea mai importantă competiție din Europa. Echipa din Armenia FC Urartu este prima echipă, cu care vor avea meci, deci într-un timp foarte scurt îi vom revedea pe constănțeni în teren.

Gigă Hagi

Antrenorul de la Farul Constanța nu s-a abținut, iar nemulțumirea și dezamăgirea și-a exprimat-o în mod clar. Jucătorii lui l-au dezamăgit, dar încă mai au o șansă pe care nu trebuie să o irosească în Conference League. În discursul lui Hagi  s-a menționat tot mai accentuat cuvântul de „indisciplină”. Se pare că jocul colectiv a întâmpinat mici dificultăți, fapt pentru care s-a ajuns la scorul dezastruos pentru aceștia.

Unul dintre jucători recunoaște eșecul

Andrei Artean a folosit aproape aceleași cuvinte al antrenorului său. Acesta a mărturisit la conferința de presă de la Tiraspol, că au greșit. Prestația lor nu a fost așa cum trebuie și sunt dezamăgiți de propriul joc. Aceștia sunt conștienți că trebuie să revadă întreg meciul și să corecteze unde este de corectat, iar pentru viitor să fie pregătiți indiferent de adversari și joc.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect