Adrian Mutu este de părere că Florinel Coman s-ar descurca cu numărul 9

Adrian Mutu este de părere că Florinel Coman s-ar descurca cu numărul 9/ Foto: Facebook-FCSB
Facebook
Twitter
Email
Print

Fostul antrenor al celor de la Neftchi Baku, Adrian Mutu în vârstă de 45 de ani este liber de contract. Acesta tocmai primise vestea în ziua înmormântării mamei lui, fiind o lovită dură pentru român.

Gigă Hagi și Gigi Becali au dezbătut un subiect interesant cu privire la Florinel Coman. De altfel și Adrian Mutu a ajuns la aceeași concluzie. Se pare că cei trei au ajuns la ideea că Florinel Coman în vârstă de 25 de ani ar urma să fie schimbat din banda stângă a divizei în centrul de atac.

Schimbarea este aplicată

Schimbare care nu ar fi placul lui, dar a început să se antreneze pentru noul post în echipa patronată de Gigi Becali. De altfel la aflarea acestei mișcări, Adrian Mutu și exprimat opinia fiind de acord cu decizia pe care au luat-o cei de la gruparea roș-albastră. Mai exact Florinel Coman a fost comparat cu un jucător emblematic. „Coman poate juca număr 9. La fel a făcut și Ronaldo la Manchester United”- Adrian Mutu.

Conform Transfermarkt, Florinel Coman atinge cota de 5 milioane de euro. El reușind să marcheze 9 goluri, 8 asist-uri și bifând 19 prezențe în acest sezon la FCSB. Mi trebuie spus, Adrian Mutu consideră că Florinel Coman are un potențial foarte mare în vârful central, exact cum evoluase Cristiano Ronaldo la Manchester United.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?