STIRI_long

Africa de Sud est în extaz după evoluția lui Siyabonga Ngezana în primul 11 al FCSB-ului!

Africa de Sud est în extaz după evoluția lui Siyabonga Ngezana în primul 11 al FCSB-ului!/ Foto: Răzvan Psararica/ Sport Pictures

FCSB și-a adjudecat victoria cu scorul de 5-2 împotriva echipei Sepsi OSK în cadrul cu numărul 10 din SuperLiga României. Derby-ul a fost spectaculos din unghiul celor de la FCSB, deoarece poarta celor de la Sepsi a încasat nu mai puțin de cinci goluri. Astfel echipa patronată de Gigi Becali s-a întors acasă cu cele trei puncte obținute.

La acest meci a fot prezent sud-africanul Siyabonga Ngezana. Deși în meciul cu cei de la FC Hermannstadt a fost doar rezervă, în meciul de ieri a arătat că își merită locul în echipa FCSB. Conform presei din Africa Sud, sportivul a contribuit esențial la victoria spectaculoasă cu 5-2 împotriva echipei Sepsi.

Datorită acestei victorii FCB și-a întărit poziția în clasamentul SuperLigii României. Conform informațiilor Gigi Becali se arată mulțumit de jucătorii sud-africani și în continuare își dorește să aducă fotbaliști din Africa de Sud pentru a-și consolida apărarea.

[wpforms id="6518" title="true"]