Albion Rrahmani este apreciat de Cristiano Bergodi

Albion Rrahmani este apreciat de Cristiano Bergodi/ Foto: Albion Rrahmani, sursa: facebook FC Rapid 1923 Credit imagine: facebook
Facebook
Twitter
Email
Print

Albion Rrahmani în vârstă de 22 de ani este un jucător esențial pentru Rapid București. De altfel și în meciul cu cei de la CFR Cluj a avut o contribuție esențială. Fotbalistul a reușit să marcheze două goluri și să realizeze o pasă decisivă lui Petrila în vârstă de 22 de ani, fost component al echipei CFR.

Criastiano Bergodi îl apreciază pe tânărul atacant din Kosovo. Conform antrenorului italian, Rrahmani este cel mai bun atacant pe care l-a antrenat de până acum.

Un jucător de perspectivă în fotbalul din România

Martor a 428 de meciuri, atât în Italia cât și în România Cristiano Bergodi în vârstă de 58 de ani consideră că jucătorul în vârstă de 22 de ani poate atinge performanța de-a deveni cel mai bun atacant atât din România cât și din Italia din perspectiva sportivilor pe care acesta a avut șansa de-ai pregăti.

Albion Rrahmani a început în forță noul sezon deoarece a ajuns la 6 goluri înscrie în trei partide disputate. În meciul cu cei de la FCU 1948 Craiova a marcat două goluri, urmând mai apoi alte două reușite în meciul cu Dinamo, iar ultimul meci reușit cu două goluri marcate a fost împotriva celor de la CFR Cluj.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?