Amintiri amare pentru George Țucudean din sezonul 2014-2015

Amintiri amare pentru George Țucudean din sezonul 2014-2015

George Țucudean în vârstă de 32 de ani își aduce aminte că Mirel Rădoi în vârstă de 42 de ani, nu l-a vrut la FCSB în anul 2015. Atacantul și-a readus aminte de acest incident, recent și a ținut să relateze despre cele întâmplate în primul cantonament cu Mirel Rădoi.

În sezonul 2014-2015, George Țucudean a fost component al echipei FCSB în a doua jumătate a sezonului. Doar că experiența pe care a avut-o, nu a fost tocmai ceea ce își imaginase. Mirel Rădoi nu ar fi fost de acord cu prezența lui la FCSB, pe considerentul că sportivul este un „dinamovist”.

Atacantul nu a stat foarte mult printre jucătorii celor de la FCSB și optase să revină în cadrul echipei Charlton. Urmând mai apoi să acumuleze alte experiențe la echipa ASA Târgu Mureș; Pandurii; Farul și nu în ultimul rând în gruparea CFR Cluj.

George Țucudean a ales să se retragă din activitate în anul 2020, când împlinise vârsta de 29 de ani. Retragerea lui, destul de prematură se datorase din cauza unor probleme apărute la inimă. Totodată a fost component la Echipa Națională în perioada 2017-2020.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?