Angelescu este de părere că FCSB trebuie să evolueze în Ghencea

Angelescu este de părere că FCSB trebuie să evolueze în Ghencea
Facebook
Twitter
Email
Print

Victor Angelescu este acționar secund al celor de la Rapid București, iar Dan Șucu majoritar cu 70 % din acțiuni. În urma a mai multor discuții, dintre cei doi au ajuns la o concluzie fermă. În opinia lui Dan Șucu cei de la FCSB ar trebui să primească undă verde în utilizarea stadionului Ghencea. De asemenea aceeași părere o are și Angelescu cu privire la echipa patronată de Gigi Becali. „Mi se pare normal ca FCSB să joace pe Ghencea. Normal că dacă sunt alte meciuri, de Cupă sau alte echipe care nu sunt Steaua, Dinamo, Rapid, să se poată disputa. Dar în mod normal, echipele de TRADIȚIE trebuie să joace acolo.”  Una dintre afirmațiile precizate de către Angelescu pentru Fanatik.

FCSB nu renunță în lupta cu stadionul din Ghencea

Cu toate că au fost multe momente de negocieri, gruparea condusă de Gigi Becali în continuare nu a primit „liber” de-a juca pe stadionul Steaua. Chiar dacă rezultatul a fost favorabil pentru FCSB în derby-ul cu Dinamo București, nu a impresionat conducerea Stelei.

Patronul de la FCSB susține că echipa lui va juca în Ghencea pe terenul propriu în următoarele meciuri, chiar cu cei de la CFR Cluj- din etapa a IV-a a SuperLigii.  Într-un interviu Gigi Becali a specificat clar, că în prezent nu mai este vorba de prim ministru; ci de presiunea creată de fanii. Aceștia fac plângeri la DNA și tot ei stau la coadă pentru bilete. De fapt asta este adevărata presiune.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect