Anglia a învins Pakistanul și a câștigat Cupa Mondială de Cricket T20

Anglia a învins Pakistanul și a câștigat Cupa Mondială de Cricket T20
Facebook
Twitter
Email
Print

Cămăși roșii urmăresc o țintă medie de 138 de alergări în 19 overs pentru a ridica tigla a doua ori.

O Anglia fenomenală a învins Pakistanul într-o finală cu scoruri mici a Cupei Mondiale de Cricket Twenty20 de la Melbourne Cricket Ground, pentru a câștiga titlul pentru a doua oară duminică.

Cămășii roșii au urmărit o țintă sub medie de 138 de run-uri în 19 over-uri, datorită unei accidentări a lui Shaheen Afridi, cel mai important pakistanez, într-un punct crucial al jocului, care a schimbat rezultatul în favoarea Angliei.

Polivalentul Ben Stokes a părut încă o dată a fi omul unui mare moment pentru Anglia, spulberând visul de la Cupa Mondială al Pakistanului, care spera să repete performanța finalei Cupei Mondiale din 1992, când învinsese Anglia în același loc. .

O performanță slabă a echipei de bataie imprevizibilă a Pakistanului a smuls zâmbetele de la mii de suporteri care au împachetat MCG-ul întins, părând complet decolorat încă de la prima minge.

Fie că este vorba de comandantul Babar Azam sau de batmanul Mohammad Rizwan sau de lovitorul, Mohammad Haris, toți păreau zbătuți pe un portic calm.

Cu toate acestea, melonii furtunosi din Pakistan i-au ținut sub presiune pe baterii englezi, Afridi lovindu-se chiar în primul over.

Dacă nu s-ar fi accidentat în al 16-lea peste, rezultatul ar fi fost opus, deoarece Anglia avea nevoie de 41 de puncte în 29 de mingi.

Țintă ușoară

Urmărind o țintă ușoară, deschiderea engleză Alex Hales nu și-a putut repeta performanța uluitoare împotriva Indiei în semifinală și a fost aruncat de Afraid în primul over la 27 de ani.

Salt, care a supraviețuit unui apel LBW în al doilea over al lui Afridi, a fost prins la mijlocul portului în primul over al lui Haris Rauf. A marcat 10 din 9 mingi.

Dar nu l-a putut descuraja pe comandantul Jos Buttler să declanșeze un atac alimentat de o grămadă de granițe și un șase.

Dar Rauf a intrat din nou, trimițându-l pe comandantul în formă la pavilion la 45 în al șaselea peste, într-o livrare swing care i-a luat un pic de bâtă și a aterizat în mâinile sigure ale portarului Rizwan.

Harry Brook și Ben Stokes au dus scorul la 84, când Brook a fost prins strălucitor de Afridi la jumătatea distanței, la o livrare evazivă a lui Shadab Khan.

La un moment dat, Anglia a părut în dificultate profundă, deoarece a avut nevoie de 41 de alergări în 29 de mingi, dar norocul a fost de partea lor, deoarece Afridi, care se lupta deja din cauza unei accidentări la picior, a trebuit să iasă șchiopătând, lăsându-l pe Babar fără de ales decât să-l folosească pe Mohammad, part-time. Iftikhar.

Afridi a luat un wicket pentru doar 13 run-uri în 2.1 over-uri.

Profitând din plin de lipsa de experiență a lui Iftikhar, Stokes, care s-a luptat mai devreme împotriva lui Naseem Shah și Afridi, s-a dezlănțuit, lovind o limită și șase la livrările consecutive.

Vice-căpitanul Moin Ali a preluat comanda de la celălalt capăt, lovind două granițe consecutive și o a treia la ultima minge din cea de-a 17-a peste livrată de tânărul Mohammad Waseem.

Waseem l-a aruncat pe Ali în al 19-lea, dar era prea târziu, deoarece bărbații în roșu aveau nevoie de doar 6 runde din 10 mingi

Stokes a părut din nou a fi omul pentru marea ocazie, lovind un 50 atât de necesar, dând putere Angliei să ridice titlul după 2010. El nu a rămas pe 52 din 48 de mingi.

Câștigător de 2 ori

Cu această victorie, Anglia a devenit a doua echipă după Indiile de Vest care a câștigat de două ori Cupa Mondială T20. În 2010, Anglia a învins Australia și a câștigat primul titlu la Cupa Mondială T20.

Mai devreme, Buttler a câștigat tragerea la sorți și a ales pe teren, o decizie care s-a dovedit corectă în urma unui început neimpresionant al tricourilor verzi.

Tricoșii verzi au marcat doar 39 de puncte în primele șase over-uri, nereușind să profite de jocul de putere

Pakistanul a pierdut primul wicket pe 34 când Rizwan a fost aruncat la bowling de Sam Curran.

Mohammad Haris a fost al doilea în clasament la 45 de ani, când a fost prins de Ben Stokes la mijloc, la o livrare evazivă a lui Adil Rashid.

Pakistanul și-a încheiat primele 50 de run-uri în 8 over-uri.

Căpitanul Babar Azam a încercat să construiască un parteneriat cu Shan Masood, cu toate acestea, Rashid a lovit din nou, trimițând comandantul înapoi la pavilion la 84 în al 12-lea peste. Azam a marcat 32 din 28 de mingi înainte de a fi prins și îndrăzneț de Rashid.

Iftikhar Ahmad a fost următorul să cadă pradă lui Stokes pentru o rață. S-a confruntat cu șase livrări.

Shadab Khan și Masood au dus scorul la 121 în locul 17, când Curran a lovit, rupând un parteneriat în curs de dezvoltare. Masood, care a lovit 37 din 28, a fost prins în mijlocul portului de Livingstone.

Wickets au continuat să scadă pentru Pakistan, deoarece Shadab a dat o captură ușoară la jumătatea drumului, la o livrare directă de Chris Jordan. A lovit 20 din 13 mingi.

Curran l-a aruncat pe Mohammad Nawaz, din nou o prindere simplă la mijlocul portului în al 19-lea.

Curran, care a fost declarat om al meciului, a terminat cu 3 wickets pentru 12 run-uri în cele patru over-uri ale sale.

Rashid și Jordan au luat câte 2 wicketuri.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

No Content Available