Anthony Davis -istorie în NBA! Los Angeles Lakers a învins-o pe Minnesota Timberwolves

Anthony Davis -istorie în NBA! Los Angeles Lakers a învins-o pe Minnesota Timberwolves

Anthony Davis a reușit să marcheze 27 de puncte și 25 de recuperări, fiind o noapte cu adevărat istorică. Los Angeles Lakers îi învinge pe Minnesota Timberwoles cu 120-109.

Davis a scris istorie, deoarece a bifat cinci pase decisive, șapte preluări și trei blocări. Devine primul jucător din istoria NBA ci 25 de puncte; 25 de recuperări; 5 pase decisive; 5 preluări și 3 blocări doar într-un singur meci.

Colegul său, LeBron James a fost prezent cu 29 de puncte.  De altfel Davis este de părere că evoluția echipei nu trebuie să se oprească; ci din potrivă să meargă mai departe. Lor le plac șansele pe care le au și sunt pregătiți să joace împotriva oricui. Grupul este receptiv la conceptul că tot ceea ce au de făcut este să intre în teren și să joace.

Lakers este clasată pe locul nouă, datorită victoriei obținute de California în Western Conference. În timp ce Minnesota (clasată pe locul 3), a avut parte de două înfrângeri consecutive.

Milwaukee Bucks se clasează pe locul secund în Eastern Conference. Aceștia au avut parte de o serie oscilantă de victorii și înfrângeri, dar în lupta cu Los Angeles Clippers au avut sorț de izbândă cu 124-117.

Damian Lillard este cel care a condus echipa Bucks cu 35 de puncte. Pe când Giannis Antetokounmpo au introdus 34 de puncte, pentru a-și asigura locul. Clippers este clasată pe locul 4 în Western Conference și nu au reușit să avanseze pe locul al treilea din cauza rezultatelor obținute de celelalte două echipe.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?