Artistul care i-a creat imnurile FCSB-ului și Petrolului s-a stins din viață

Artistul care i-a creat imnurile FCSB-ului și Petrolului s-a stins din viață

George Nicolescu în vârstă de 74 de ani s-a stins din viață în această zi. Însă amintirea lui va rămâne veșnică vie, deoarece a reușit să își pună amprenta pe cele mai frumoase lucruri. Deși s-a născut orb, iar la vârsta de 4 ani s-a încercat o intervenție chirurgicală dificilă la creier, situația nu se schimbase pentru artist.

Astfel nu a încetat din a face ceea ce îi place, iar George Nicolescu își dusese traiul precum un om oarecare. Susținător al „lupilor galbeni” în anul 2002 compusese imnul pentru Petrolul Ploiești. La acel moment fusese un real succes, iar Gigi Becali a ținut să apeleze la creativitatea lui.

Înainte de-a fi închis, patronul FCSB-ului îi propusese artistului să creeze un imn pentru gruparea sa. Prin urmare Nicolescu nu l-a refuzat, i-a ieșit un bun imn, dar nu a mai fost difuzat din cauza arestării latifundiarului din Pipera.

George Nicolescu a ajuns să fie cunoscut la vârsta de 44 ani, când lansase prima melodie „Eternitate”. Melodie scrisă pentru soția lui, prima și ultima lui iubire. În urmă cu două săptămâni împlinise frumoasa vârstă de 74 de ani. Însă vinerea trecută suferise o intervenție chirurgicală.

Scăpase cu bine de intervenție, dar din păcate artistul a dezvoltat  bronhopneumonie. Motiv pentru care începuse să aibă probleme respiratorii. A fost mutat la terapie intensivă, făcând tot ce se poate în ai salva viața. Doar că organismul nu a mai făcut față și i-a cedat.

A fost un om ce-a luminat multe suflete prin vocea și melodiile lui. Drum lin spre cer!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?