Atacantul Barcelonei, Aubameyang, a fost jefuit si agresat

Barcelona Aubameyang
Facebook
Twitter
Email
Print

Atacantul Barcelonei Pierre-Emerick Aubameyang și familia sa au fost victimele unei spargeri violente în casa lor luni dimineața devreme.

Potrivit cotidianului spaniol El Pais, cel puțin patru bărbați s-au furișat în casa jucătorului de fotbal din Castelldefels, lângă Barcelona, ​​peste noapte.

Hoții i-au amenințat pe Aubameyang și pe soția lui sub amenințarea armei, forțându-i să deschidă seiful familiei.

Între timp, infractorii l-au agresat pe Aubameyang, care ar fi suferit doar răni uşoare.

După ce în cele din urmă au obținut acces la seif și au furat bijuterii, hoții au fugit de la fața locului cu un Audi A3 alb. Poliția catalană investighează și nu a confirmat încă reținerea vreunui suspecți.

Aubameyang s-a născut în Franța și a jucat pentru cluburi precum AC Milan și Arsenal. A fost transferat la Barcelona în februarie.

Potrivit cotidianului catalan El Periodico, este a doua oară când este jefuit de când locuiește în Spania. Prima dată, spargerea a avut loc când casa era goală.

Atacul vine la doar câteva zile după ce un alt jucător nou al Barcei, Robert Lewandowski, a fost jefuit de un ceas de 70.000 de euro (69.979 de dolari) în timp ce semna autografe.

Jucătorii de fotbal milionari au devenit într-adevăr o țintă a jafurilor în ultimii ani. În 2019, poliția spaniolă a arestat o bandă dedicată jefuirii jucătorilor din La Liga, după ce Karim Benzema, Jordi Alba, Thomas Partey și Casemiro au raportat spargeri.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect