Atacantul brazilian Jesus se mută la Arsenal de la Manchester City

Gabriel Jesus
Facebook
Twitter
Email
Print

Arsenal a confirmat luni semnarea atacantului brazilian Gabriel Jesus de la Manchester City pe un contract pe termen lung.

„Sunt foarte încântat. Clubul a făcut o treabă extraordinară pentru a recruta un jucător de această talie. Îl cunosc personal foarte bine pe Gabriel și îl cunoaștem cu toții bine din perioada petrecută în Premier League și având un mare succes aici”, Mikel.

Arteta, managerul Gunners, a declarat într-un comunicat. „Aceasta este o poziție care a fost pe radarul nostru de mult timp și am reușit să obținem un jucător pe care ne-am dorit cu toții, așa că sunt foarte fericit”, a adăugat el.

Gabriel Jesus brazil
Gabriel Jesus brazil

Tânărul de 25 de ani a produs 95 de goluri și 46 de pase decisive în 236 de apariții în toate competițiile în cele cinci sezoane ale sale la Manchester. El a ajutat orașul să câștige 11 trofee majore, inclusiv patru titluri din Premier League engleză.

Jesus este un obișnuit în echipa națională a Braziliei, având 56 de apariții și marcând 19 goluri. A fost membru al echipei care a câștigat Copa America 2019.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect