Atletico Madrid vs Inter

Atletico Madrid vs Inter a fost un meci demn de optimile de finală ale UEFA Champions League. Spectacolul a fost la el acasă în returul optimei. Partida a început echilibrat, dar în minutul 33 al partidei italienii au făcut diferenţa pe tabela de marcaj şi au reuşit să deschidă scorul prin DiMarco la capătul unei acţiuni superbe. Elevii lui Cholo Simeone nu au lăsat garda jos şi cu un public minunat în spate au reuşit să egaleze la doar 2 minute după reuşita oaspeţilor. Cel care avea să puncteze pentru gazde a fost Griezmann.

Dubla manşă era deschisă oricărui rezultat.  Repriza a doua a fost şi ea una destul de echilibrată din punctul de vedere al ocaziilor, deşi a existat o presiune din partea celor de la Atletico Madrid care căutau să trimită meciul în prelungiri. Ambii tehnicieni au făcut o serie de schimbări pe parcursul reprizei secunde. Tehnicianul gazdelor, Simeone s-a dovedit a fi încă odată inspirat atunci când l-a introdus pe teren pe Memphis Depay. În minutul 87, olandezul a reuşit ceea ce îşi dorea fiecare susţinător al celor de la Atletico, golul şi meciul a ajuns în prelungiri.

Atletico Madrid vs Inter în prelungiri

Partida dintre cele două forţe ale Europei avea să ajungă în prelungiri unde şansele erau egale. În acest moment se putea întâmpla orice. Curios, a fost că prelungirile au fost dominate de cei de la Inter, care pe parcursul celor două repize au avut chiar unele şanse de a marca. Şi după cele 120 de minute scorul dublei manşe  a fost unul de egalitate astfel că urmau loviturile de departajare.

Oblak şi-a dovedit încă odată clasa şi a reuşit să parece 3 din cele 5 lovituri de departajare. Astfel în urma unei seri magice făcute de Oblak, Atleti aşteaptă targerea la sorţi pentru sferturi, în timp ce Inter se va putea concentra pe Serie A, unde este mare favorită să obţină trofeul.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?