Barcelona este acuzată de dare de mită!

Barcelona este acuzată oficial de dare de mită!/ Foto: site oficial fcbarcelona.com
Facebook
Twitter
Email
Print

Oficial Barcelona este protagonista unui scandal uriaș, după ce a fost acuzată de dare de mită în cunoscutul caz „Negreira”.  Președintele Joan Laporta în vârstă de 61 de ani a fost contactat de presă pentru a lămuri situația, dar a ținut să rostească sub zece cuvinte.

Jurnaliștii au dorit să-l contacteze mai întâi pe Xavi. Răspunsul evaziv dat de acesta  nu i-au convins, întru-cât l-au contactat pe Joan Laporta. PRintre puținele cuvinte, președintele Barcelonei a asigurat că fanii și jurnaliștii că nu există nici-o problemă și nu au de ce să-și facă griji.

În caz contrar, dacă Barcelona este vinovată, riscă să piardă toate titlurile obținute între anii 2001- 2018. Urmând mai apoi să fie exclusă din Champions League. Liderul de pe Camp Nou este de părere că procurorii nu vor avea sorț de izbândă în acest caz controversat.

Cu toate acestea Barcelona este „îngropată” de acuzații, precum fapte de corupție săvârșite în de-a lungul anilor. Ziar El Mundo a publicat pe data de 17 februarie o informație, precum că Barcelona ar fi achitat suma de peste 6 milioane de euro între anii 2001 și 2018 companiei Dasnil 95, ce este aparținătoare Negreirei. Totul ar fi fost planificat în scopul de-a consilia clubul în problemele de arbitraj.

Datorită acestor acuzații, mai mulți foști oficiali de la Barcelona și Negreira au fost puși sub acuzare de către justiția din Spania. Aceștia sunt cercetați de corupție, abuz și nu în ultimul rând fals în înscrisuri comerciale, ce s-au efectuat în afacerea plăților suspecte ale clubului, către fostul șef al arbitrajului din Spania.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?