Barcelona vs Napoli în UEFA Champions League

Meci mare în Europa cu începere de la ora 22:00 între Barcelona vs Napoli în UEFA Champions League. Toţi ochii vor fi aţintiţi spre stadionul Olimpic din Barcelona unde va avea loc partida decisivă a optimilor de finală din cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. Totul va începe de la un rezultat de egalitate înregistrat în Italia, 1-1.

Catalanii pornesc ca favoriţi în acest joc dar Napoli este o echipă matură ce nu se dă batută niciodata.

Barcelona – Napoli, absenţe pentru catalani

Pentru acest meci cei de la Barcelona au o listă a absenţilor cu jucători destul de importanţi. În teren şi nici pe bancă nu vor putea fi astăzi De Jong, Gavi, Pedri şi Balde. Unii dintre aceşti jucători sunt foarte importanţi şi cu siguranţă jocul Barcelonei va avea de suferit. Lewandowski va trebui să fie la capacitate maximă în această seară deoarece gazdele au nevoie de aportul său în ofensivă. Nu trebuie să uităm faptul că Barca a marcat un singur gol în ultimele 2 meciuri.

Napoli speră la calificare

În tur napoletanii nu au făcut un meci extraordinar, dar şi asa au reuşit să smulgă un egal ce le menţin vii speranţele.  Napoli a marcat golul la singurul şut pe poarta catalanilor. Osimhen rămane principala gură de tun a oaspeţilor. Acesta este un jucător ce poate pune probleme oricărei ofensive.

Barcelona vs Napoli se anunţă un duel de zile mari, în care calificarea poate fi în favoarea oricărei echipe. Ne aşteaptă un spectacol pe care nu trebuie să îl ratăm. Catalanii au şi aportul publicului la acest joc ceea ce este foarte important.

După partida tur Xavi a pus ochii pe Lobotka şi chiar dacă va pleca la finalul acestui sezon de pe banca gazdelor, vedem că încă se gandeşte la viitorul formaţiei catalane.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?