Bo Bichette aruncă trei homere în jocul doi

Bo Bichette
Facebook
Twitter
Email
Print

Bo Bichette a înregistrat un record în carieră de trei home run-uri în al doilea joc dintr-un meci dublu, iar Toronto Blue Jays i-au învins luni seară pe Baltimore Orioles cu 8-4 pentru a finaliza o matură și a-și lărgi avantajul în wild-ul din AL. cursa de cărți.

Bichette a lovit un homer de trei alergări în fața lui Nick Vespi în a treia repriză, apoi a adăugat drive-uri solo în a șasea și a șaptea lui Bruce Zimmermann. 

Paiul scurt a avut șase lovituri și șapte RBI-uri în timpul meciului dublu, lovește .400 (24 pentru 60) în ultimele 15 jocuri și are 21 de home run-uri în acest sezon.

Bichette a aliniat la centru în al nouălea, când a avut șansa de a egala recordul din Liga Major de patru home runs într-un joc. El a egalat un record în carieră cu cinci RBI-uri în cap de noapte.

Toronto a câștigat deschiderea cu 7-3 în spatele lui Kevin Gausman, care a permis două puncte în 6 2/3 reprize în prima sa ieșire la Camden Yards de când Baltimore l-a schimbat în iulie 2018.

Cavan Biggio a făcut acasă și în al doilea joc pentru Blue Jays, care și-au extins avantajul față de Baltimore la 4 ½ jocuri pentru al treilea și ultimul loc de wild-card al AL. Echipele se vor întâlni de 10 ori în ultimele 31 de zile ale sezonului regulat, o perioadă care a început luni.

Rougned Odor și Adley Rutschman au marcat un home în al doilea joc pentru Baltimore. Orioles au pierdut trei la rând, cel mai lung derapaj de la o alunecare de patru meciuri din 28 iunie-2 iulie.

Starterul din Toronto José Berríos (10-5) a permis trei puncte și opt lovituri în mai mult de șase reprize. A lovit doi.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

No Content Available
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?