Borussia Dortmund îl transfera pe atacantul ivorian Haller

Sebastien Haller
Facebook
Twitter
Email
Print

Fotbalistul de 28 de ani părăsește Ajax pentru a semna un contract de 4 ani cu clubul german Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund a semnat miercuri cu atacantul ivorian Sebastien Haller, a declarat clubul german de fotbal. „Participanții UEFA Champions League, Borussia Dortmund, l-au semnat pe Sebastien Haller.

Internaționalul de 28 de ani din Coasta de Fildeș părăsește echipa olandeză Ajax pentru a se alătura BVB, unde a încheiat o înțelegere până la 30 iunie 2026″, a declarat Borussia Dortmund într-un comunicat.

Sebastien Haller
Sebastien Haller

Echipa germană a declarat pe Twitter că Haller va purta tricoul cu numărul 9. Haller a jucat ultima dată pentru clubul olandez Ajax, înscriind 47 de goluri în 65 de meciuri în timpul sezonului său și jumătate la clubul din Amsterdam.

Jucătorul ivorian, născut în Franța, a câștigat consecutiv titlurile de top din Eredivisie olandeză în 2021 și 2022, în timp ce juca pentru Ajax. Haller a marcat 21 de goluri pentru a deveni cel mai bun marcator al ligii olandeze în sezonul 2021-22.

El a marcat separat 11 goluri în Liga Campionilor sezonul trecut. În afară de Ajax, el a mai jucat pentru clubul francez Auxerre, echipa olandeză Utrecht, Eintracht Frankfurt din Germania și West Ham United din Anglia.

Sebastien Haller
Sebastien Haller

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Sondaj de opinie
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?