Borussia Dortmund – PSV

Borussia Dortmund – PSV ,

Borussia Dortmund – PSV , calificare fără probleme a nemţilor. Încă de când a avut loc tragerea la sorţi, Dortmund pleca favorită. Aşa că întâmplat şi în această seară. Partida tur s-a încheiat cu scorul de 1-1, în urma căreia şansele la calificare păreau că sunt 50 – 50. Totuşi lucrurile din teren au arătat altceva. Abordarea tactic a lui Terzic s-a dovedit una câştigătoare pentru că fanii gazdelor nu au avut niciun fel de emoţie în a face pasul spre runda următoare din UEFA Champions League.

Borussia a mers perfect

Gazdele au început partida în forţă şi la primele faze ale jocului au reuşit să facă diferenţa. Sancho din pasa lui Brandt a reuşit să deschidă scorul în chia minutul 3 al partidei. După acest gol calificarea părea ca şi rezolvată. Totuşi nemţii nu puteau să se deconcentreze pentru că îi aştepta în faţă o întreagă partidă. Până la finalul jocului cei e la PSV nu au arătat mare lucru dar totuşi au avut şi ei şansele lor de a marca. Pe parcursul jocului Dortmund a avut şi un gol anulat pentru offside.

Până la finalul partidei, nemţii aveau să mai marcheze odată prin Reus în minutul 95 al partidei în urma unui contraatac. Astfel la 2-0 Borussia şi-a rezolvat calificarea fără niciun fel de emoţie.

Calificare meritată Dortmund – PSV

Bilanţul celor două manşe ne-a arătat că gazdele dn această seară au obţinut o calificare meritată. PSV nu  a reuşit să se ridice la nivelul nemţilor, dar totuşi ei pot fi felicitaţi pentr sezonul european avut.

Forţa pe care a arătat-o Dortmund în această dublă manşă îi poate face să spere la un sezon europen foarte lung. Am asistat la o dublă manşă spectaculoasă. Tragerea la sorţi pentru sferturile din UEFA Champions League va fi vineri, cand Dortmund îşi va afla adversara.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?