Cale liberă din partea FRF. CSA Steaua poate promova în SuperLiga

Cale liberă din partea FRF. CSA Steaua poate promova în SuperLiga
Facebook
Twitter
Email
Print

Steaua tocmai a primit verdictul. Echipa de fotbal are posibilitatea din vară să promoveze în SuperLiga. Pentru a face parte primei ligi trebuie să respecte câteva condiții.

Conform Digi Sport, suporterii CSA Steaua pot fi bucuroși în urma deciziei pe care au luat-o cei de la FRF. Se pare că au undă verde în promovarea primei ligi u obligativitatea de-a respecta anumite condiții care le sunt impuse.

Se știe că echipa de fotbal CSA Steaua București nu a avut drept de promovare din cauza formei de organizare, fiind un club de drept public. Răzvan Burleanu (președintele FRF) a anunțat că dacă echipa trece la statutul de privat s-ar putea prelua acțiunile de către o societate comercială sportivă.

CSA Steaua poate obține dreptul de promovare și prin altă modalitate. Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării împreună cu alți doi parlamentari PSD, au depus un proiect de lege în care se prevede modificarea Legii Sportului. Acest proiect are în vedere posibilitatea de promovare și cluburile cu statutul public.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?