Carlos Alcaraz a ajuns în runda IV la Indian Wells

Carlos Alcaraz a ajuns în runda IV la Indian Wells

Carlos Alcaraz în vârstă de 20 este numărul 2 mondial și a reușit să obțină victoria cu 6-2 și 6-3 împotriva canadianului Felix Auger- Aliassime în cea de-a patra rundă disputată în cadrul Indian Wells.  Victorie care îi dă ocazia de-al întâlni pe Fabian Marozsan în California.

Italianul Jannik Sinner a avut un progres bun la seturi. Obținând victoria împotriva germanului Jan- Lennard Struff cu 6-3 și 6-4.

Grecul Stefanos Tsitsipas nu s-a lăsat și la învins pe Frances Tiafoe din SUA cu 6-3/ 6-3.

Alcaraz nu renunță și își dorește titlul

Carlos Alcaraz nu renunță la seturi, în traseul lui pentru obținerea titlului „Indian Wells” . Nu trebuie uitat că în urmă cu un an a fost nevoit să revină puternic în setul care s-a disputat pentru deschiderea evenimentului cu italianul Matteo Arnaldi.

Tenismenul are la activ cinci jocuri câștigate succesiv pentru a obține primul set în 32 de minute. Nu se oprește și continuă traseul în cel de-al doilea set. Între timp reușise să obțină o pauză, luând controlul absolut al meciului.

Auger Aliassime este la limita de „supraviețuire”, deoarece  Alcaraz a anticipat mișcarea, reușind să ia primul punct de meci din servirea adversarului.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?