CFR Cluj – Petrolul în seara aceasta de la ora 21:30!

CFR Cluj - Petrolul în seara aceasta de la ora 21:30!

CFR Cluj se întâlnește cu Petrolul în seara aceasta începând cu ora 21:30 înregistrând ultimul joc din etapa a 9-a din SuperLiga României. Acest meci se anunță a fi puternic deoarece ambele echipe își doresc o victorie.

În prezent atât CFR Cluj cât și Petrolul se află într-o perioadă bună. În momentul de față CFR Cluj se situează pe locul 3 în clasamentul SuperLigii. Pe de altă parte nici Petrolul nu stă rău și se clasează pe locul 5.

Ardelenii au înregistrat trei victorii consecutive, iar Petrolul au bifat un singur meci necâștigat în acest sezon. în sezonul 2022/2023 cele două formațiuni s-au întâlnit direct de două ori. Însă CFR Cluj își adjudeca victoria de fiecare dată. La prima confruntare CFR Cluj câștigase cu scorul de 1-0, iar la a doua întâlnire cu 5-2.

Andrea Mandorlini este optimist și are încredere în echipa lui. Aceștia s-au pregătit necontenit în ultimele două săptămâni; chiar dacă nu a dispus de jucătorii care erau prezenți pentru echipa națională. Acesta recunoaște că abia de miercuri s-au reunit în totalitate, dar timpul de pregătire generală este mulțumitoare pentru cei din Gruia.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?