CFR Cluj și-a adjudecat victoria fără milă în meciul cu Universitatea Cluj!

CFR Cluj nu a avut milă împotriva celor de la Universitatea Cluj/ CFR Cluj, Foto: Spotmedia/ Credit Imagine: Eurosport
Facebook
Twitter
Email
Print

CFR Cluj și-a adjudecat victoria la scorul categoric de 4-0 împotriva celor de la Universitatea Cluj în cea de-a 21-a etapă din cadrul SuperLigii României. Rezultat care l-a determinat pe tehnicianul celor de la „U” Cluj să înștiințeze în direct o decizie ce are să urmeze în viitorul său.

Andrea Mandorlini, antrenorul celor de la CFR Cluj poate fi mulțumit de prestația din seara aceasta. În momentul de față CFR Cluj stă comod în clasamentul general al SuperLigii, la doar 8 puncte distanță de FCSB.

Însă Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul celor de la Universitatea Cluj a trimis un semnal de alarmă „ Sfătuiesc conducerea în a se gândi la un nou antrenor!”. Această replică a fost rostită imediat după încheierea derby-ului dezastros cu cei de la CFR Cluj. Datorită acestui rezultat, nu și-a putut masca dezamăgirea sa. Prestația echipei pe care o antrenează a fost slabă, ne având nici o șansă împotriva celor ce sunt pregătiți de Andrea Mandorlini.

Totodată Ioan Ovidiu Sabău a ținut să mai precizeze faptul că în echipa pe care o antrenează, sunt anumite lucruri care nu funcționează precum ar trebui. Denotă rezultatul pe care l-au înregistrat în seara aceasta cu cei de la CFR Cluj. Momentan nu se gândește să plece de la „U” Cluj, dar la cum stă treaba, recunoaște că trebuie să ia în calcul și această variantă.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?