CFR Victorie ! Invinge FCSB si egaleaza liderul la puncte

Liga 1 Romania
Facebook
Twitter
Email
Print

CFR cluj o invinge in deplasare pe FCSB cu scorul de 0-1 si acumuleaza 44 de puncte, la fel ca si liderul Farul Constanta, echipa lui Gica Hagi. 

A fost un meci bun pentru nivelul ligii 1 din Romania, cu un FCSB mai activ, cu  mai multe ocazii de poarta in prima repriza. In repriza 2 echipa lui Dan Petrescu a reusit sa marcheze in minutul 69 prin atacantul Janga. FCSB-ul a fortat egalarea dar a ratata cateva ocazii, printre care una de singur cu portarul a lui Coman . Meciul sa terminat cu victoria Clujenilor care sunt pe pozitia secunda cu acelasi numar de punte ca si liderul , Farul Constanta.

 

Echipele de start:

FCSB : A. Vlad – Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Şut, Edjouma – Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Rezerve: Ducan – Haruţ, Coman, Miculescu, I. Cristea, Nikolov, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu

Antrenor: Mihai Pintilii

 

CFR CLUJ (4-3-3): Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Yeboah, Janga, Petrila

Rezerve: Sava – Braun, Hoban, Itu, Cvek, Roger, Bîrligea, Gîdea, Malele

Antrenor: Dan Petrescu

 

 

Unul dintre liderii echipei, Ciprian Deac a fost primul ilnocuit de antrenorul sau in minutul 65′ . Desi a parut deranjat de aceasta decizie , decarul echipei a declart dupa incheierea partidei ca nu ete suparat pe Dan Petrescu pentru ca la inlocuit.

„Sunt supărat de fiecare dată când nu joc, dar nu pot să fiu supărat de antrenor. El decide, iar dacă mă schimbă în minutul 5, eu sunt doar un simplu jucător, antrenorul decide cât joc, unde joc.

Am fost supărat doar că nu voi mai rămâne pe teren, nu pot să fiu supărat pe un antrenor ca Dan Petrescu. Așa a decis Mister, nu pot să fiu supărat.

Dacă e nevoie de mine două minute, atunci două minute joc, așa trebuie să gândească un jucător profesionist, antrenorul vede cel mai bine” a declarat Deac.

 

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?