Champions League: Real Madrid – Manchester City un derby ai titanilor în sferturile de finală!

Champions League: Real Madrid - Manchester City un derby ai titanilor în sferturile de finală!

În data de 9 Aprilie va avea loc derby-ul titanilor în manșa tur din sferturile de finală Champions League. Real Madrid – Manchester City va fi un meci interesant, deoarece echipa gazdă nu a mai simțit gustul amar al înfrângerii de aproximativ un an.

Astfel madrilenii au acumulat 25 de victorii și 5 jocuri cu scor egal în ultimele 30 de meciuri susținute pe Santiago Bernabeu. Motiv pentru care se poate afirma în mod cert că Real Madrid nu a mai fost înfrântă pe teren propriu din data de 8 aprilie 2023.

Real Madrid este la un pas de-a înregistra propriul record 

În cazul în care Real Madrid își menține poziția, iar pe data de 9 aprilie încheie meciul cu cei de la Manchester City cu scorul egal sau victorie în favoarea lor; oficial va înregistra un record propriu. Anume Real Madrid fiind ne învinsă pe teren propriu de 365 de zile.

Pentru acest meci deja s-au epuizat biletele, chiar înainte de-a fi disponibile pentru întreaga audiență. Prin urmare beneficiarii abonamentelor, membrilor clubului și deținătorii cardului premium Madrid au achiziționat toate cele 75.000 de bilete. La polul opus, fanii echipei Manchester City au la dispoziție 3.800 de bilete pentru jocul ce se va disputa pe stadionul Santiago Bernabeu.

În prezent cele două echipe au înregistrat un record, deoarece sunt șanse mari ca biletele disponibile pentru suporterii „Cetățenilor” să fie expirate, iar acest lucru ar favoriza recordul de asistență atingând numărul de 76.732 de spectatori.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?