Chelsea interzice „pe termen nelimitat” suporterul rasist

Chelsea Londra
Facebook
Twitter
Email
Print

Chelsea a interzis sâmbătă un deținător de abonament la Stamford Bridge pentru totdeauna pentru „abuz rasist” împotriva unui jucător de la Tottenham Hotspur weekendul trecut.

În urma declarației noastre de săptămâna aceasta privind abuzul rasist la meciul de la Tottenham de duminica trecută, Chelsea Football Club poate confirma că a identificat și interzis pe termen nelimitat un deținător de abonament”, a spus Chelsea într-un comunicat.

La începutul acestei săptămâni, Chelsea a declarat că a lansat o investigație conform politicii sale de „toleranță zero” împotriva discriminării și rasismului, iar clubul a promis că va sancționa individul în cel mai puternic mod odată ce va depista această persoană.

Sky Sports din Marea Britanie a raportat că atacantul sud-coreean al lui Tottenham Hotspur, Son Heung-min, ar fi fost abuzat rasial la Stamford Bridge, acasă a lui Chelsea, într-un meci de duminică din ligă care s-a încheiat cu 2-2.

Jucând în general pe flancul stâng, Son este unul dintre obișnuiții lui Tottenham de la sosirea sa de la Bayer Leverkusen din Germania în 2015.

Starul fotbalului în vârstă de 30 de ani a înregistrat 131 de goluri și 75 de pase decisive în 328 de meciuri pentru Tottenham Hotspur.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?