Chelsea ofera 60 de milioane de euro pentru Jules Kounde

Jules Kounde transfer
Facebook
Twitter
Email
Print

Chelsea este aproape de a ajunge la un acord cu Sevilla pentru fundașul francez Jules Kounde, dar clubul din Premier League este de așteptat să înfrunte concurența de la Barcelona, ​​potrivit rapoartelor presei.

Chelsea, care a încheiat săptămâna trecută semnarea fundașului central senegalez Kalidou Koulibaly , este în căutarea mai multor fundași după plecările lui Antonio Rudiger și Andreas Christensen la Real Madrid și, respectiv, Barcelona.

Kounde a fost o țintă de top încă din vara trecută, când Chelsea nu a reușit să cadă de acord cu Sevilla, dar albaștrii sunt mai aproape de aterizarea pe internaționalul francez în vârstă de 23 de ani. 

Jules Kounde Sevilla
Jules Kounde Sevilla

Se raportează că Sevilla ar putea accepta 60 de milioane de euro (61,4 milioane de dolari) pentru Kounde, cu 5 milioane de euro mai puțin decât clauza de răscumpărare din contractul său, în timp ce jucătorul ar fi convenit condiții personale cu Chelsea.

Totuși, Chelsea va spera că istoria recentă nu se va repeta. Formația din Premier League a fost deja învinsă de Barcelona la semnătura extremului brazilian Raphinha în această vară, iar giganții spanioli sunt, de asemenea, interesați de Kounde, în ciuda faptului că au cheltuit deja 110 milioane de euro pe jucători noi, pe fondul problemelor lor financiare bine documentate.

În cazul în care Chelsea finalizează semnarea lui Kounde, care poate juca ca fundaș central dreapta sau fundaș drept, ar putea deschide calea pentru căpitanul Cesar Azpilicueta să părăsească clubul, Barca zvonindu-se că este pasionat de spaniol versatil. deși asta ar putea depinde în continuare de semnarea de către Blues a mai mulți fundași.

Jules Kounde Franta
Jules Kounde Franta

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?