Cine este fotbalistul care a reușit să obțină cel de-al 7-lea titlu consecutiv?

Cine este fotbalistul care a reușit să obțină cel de-al 7-lea titlu consecutiv?
Facebook
Twitter
Email
Print

Titlul de ”Jucătorul asiatic al anului 2023” i-a revenit pentru al șaptelea an consecutiv lui Heung -min Son în vârstă de 31 de ani. Conform ziarului chinezesc Titan Sports, acesta înregistrase nu mai puțin de 22,9% din voturi. Jucătorul asiatic al celor de la Tottenham se bucură de acest trofeu, la fel cum o făcuse și în anii 2014 și 2015.

De altfel și Cristiano Ronaldo s-a clasat, însă pe locul al treilea, deoarece se află la echipa Al-Nassr din anul 2023. Pe locul doi trebuie amintit că s-a clasat sud-coreeanul Kim Min-jae -fundașul central al celor de la Bayern Munchen.

FIFA „The Best” 2023

În cadrul galei FIFA „The Best” 2023 Cristiano Ronaldo s-a abținut în a vota. Motiv pentru care s-a încheiat cu victoria lui Lionel Messi în vârstă de 36 de ani. Doar că lista a fost interesantă; se pare că Erling Haaland în vârstă de 24 de ani s-a aflat la egalitate de puncte cu triumfătorul. Victoria a fost adjudecată de argentinian prin prisma voturilor acordate din partea căpetenilor d echipă națională. Astfel Messi obținuse un număr de 13 voturi, pe când Haaland doar 11.

Cristiano Ronaldo a ieșit în evidență datorită deciziei pe care a luat-o. Se pare că sportivul l-a împuternicit pe colegul lui de la echipa națională. Astfel Pepe a fost prezent la procesul de votare, de altfel cum s-a întâmplat și în anul precedent.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?