Cine il transfera pe Declan Rice? Arsenal pare favorita, Newcastle intra si ea in cursa pentru mijlocas

Declan Rice - Arsenal
Facebook
Twitter
Email
Print

Internaționalul englez Declan Rice ( 24 ani ) este la mare cautare in acest moment si cu siguranta dupa incheierea sezonului nu va mai ramane la West Ham.

Suma de transfer stabilita de conducatorii lui West Ham pentru Rice este de 100 de milioane de lire sterline.

Declan Rice este un jucator de calitate, are o varsta foarte buna ( 24 ani ) si pare pregatit sa faca pasul spre o echipa cu pretentii. El evolueaza pentru West Ham din 2017, de cand avea 18 ani, si a reusit sa adune 41 de selecții la echipa nationala a Angliei.

Arsenal Londra este echipa favorita in acest moment sa achite suma ceruta de West Ham si sa isi asigure serviciile mijlocasului. Nici Declan Rice nu s-ar opune mutarii la Arsenal, mai ales ca echipa joaca un fotbal frumos si ocupa in acest moment pozitia 1 din Premier League.

Se pare ca pe radar a intrat si Newcastle, care l-ar dorii pe mijlocas din vara si este dispusa sa achite suma ceruta de londonezi.

„În copilărie, i-am văzut pe toți acești jucători de top câștigând trofee, câștigând Premier League, Liga Campionilor.

„Eu, ca fan de fotbal și jucător, vreau să câștig cele mai bune lucruri, vreau să câștig Premier League, vreau să ridic acel trofeu, vreau să câștig Liga Campionilor, vreau să câștig Cupele FA, Cupele Ligii. , chiar și cu Anglia, vreau să câștig totul.

„Dacă nu ai această ambiție ca fotbalist, de ce joci? Sunt cele mai bune momente din viața ta când câștigi acele trofee.

„M-am gândit la asta înainte, cum ar fi acele zile când ridicați acel trofeu? Ziua, noaptea de după. Cu siguranță vreau să am acele experiențe de a câștiga trofee și de a fi cel mai bun cu putință.” – a declarat Declan Rice intr-un interviu.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?