Conference League

Programul sferturilor de finală din Conference League, în urma tragerii la sorţi arată în felul următor:

Club Brugge – PAOK

Olympiakos – Fenerbahce

Aston Villa – Lille

Viktoria Plzen – Fiorentina

Deşi este supranumită  treia competiţie fotbalistică a Europei, Conference League ne oferă meciuri la un nivel înalt. Fiind o competiţie europeană, echipele sunt foarte motivate să reuşească un traseu cât mai lung în această competiţie. Ca şi în Liga Campionilor sau Europa League, faza optimilor s-a încheiat şi ne pregătim pentru sferturile de finală. Suntem siguri că şi acolo ne vor aştepta meciuri foarte interesante.

PAOK – Dinamo Zagreb: Trebuie să salutăm performanţa lui Răzvan Lucescu, care a reuşit să întoarcă înfrângerea din Croaţia cu 0-2. PAOK a învins cu 5-1 şi a reuşit calificarea în sferturi după 5-3 la general.

FENERBAHCE vs Royal Union: Fener a pierdut în retur dar şi aşa calificarea nu i-a fost periclitată. În tur au câştigat cu 3-0 şi astfel au obţinu biletele pentru sferturi.

FIORENTINA – Maccabi Haifa: Echipa Viola s-a calificat la capătul unei duble manşe de ţinut minte. În tur Fiorentina s-a impus cu scorul de 4-3, iar în retur s-a înregistrat o remiză 1-1.

PLZEN – Servette: O dublă manşă în care tactica a fost foarte importantă pentru ambii tehnicieni. După 90 de minute în tur fără gol, acelaşi rezultat s-a înregistrat şi în retur după cele 120 de minute. Astfel, partida avea să ajungă la loviturile de departajare, unde, Viktoria Plzen a dovedit că are nervii mai tari şi s-a calificat în sferturi.

ASTON VILLA – Ajax: După ce acum câteva sezoane era aproape de o finală de UEFA Champions League, acum lăncierii au ajuns să fie eliminaţi şi din a treia competiţie europeană. Aston Villa a învins cu scorul de 4-0 şi nu a mai fost niciun semn de întrebare în privinţa calificării.

SPECTACOLUL CONFERENCE LEAGUE

CLUB BRUGGE –Molde: O mai veche cunostiinţă a echipelor din România, Molde a fost eliminată din Conference League după înfrângerea cu 3-0 pe stadionul celor de la Brugge.

LILLE –Stum Graz: Francezii nu au mai forţat în retur pentru că au fost la avantajul celui 3-0 din tur. Returul din Franţa s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Maccabi Tel Aviv – OLYMPIAKOS: Maccabi părea să fie la adăpost după ce în tur se impusese cu scorul de 4-1 în deplasarea de la Pireu. Dar iată că în fotbal e posibil orice. Grecii au fost foarte motivaşi şi au reuşit să se impună cu acelaşi scor în retur, astfel partida a intrat în prelungiri. Acolo israelienii nu au mai făcut faţă şi au mai primit două goluri.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?