Croația a învins Japonia cu 3-1 (1-1) la penalty-uri pentru a ajunge în sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022

Croația VS Japonia
Facebook
Twitter
Email
Print

Japonia ratează șansa de a se califica în sferturile de finală ale Cupei Mondiale

Croația a învins luni Japonia cu 3-1 (1-1) la penalty-uri pentru a ajunge în sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022. Lovitura de cap a japonezului Shogo Taniguchi de la mică distanță a ratat golul în minutul al treilea pe stadionul Al Janoub.

Ivan Perisic din Croația a pierdut o poziție promițătoare unu-la-unu, când portarul japonez Shuichi Gonda și-a blocat șutul în minutul opt. Atacatorii japonezi nu au putut atinge centrarea periculoasă a lui Junya Ito în fața porții în minutul 12.

Sutul de la mică distanță a atacatorului japonez Daichi Kamada a ratat poarta Croației în minutul 41. Maeda a scos primul sânge în minutul 43, terminând din careu de șase metri, iar prima repriză s-a încheiat cu 1-0. În repriza secundă, Kamada și-a încercat norocul de la distanță în minutul 46.

Mijlocașul croat Mateo Kovacic a ratat golul cu câțiva centimetri în minutul 49. Perisic a egalat scorul cu o lovitură precisă de cap în minutul 55.

Efortul de la distanță lungă al lui Perisic a fost blocat într-un corner în minutul 77. Mario Pasalic a ratat o lovitură de cap promițătoare în minutul 86, iar meciul s-a încheiat cu 1-1 pentru a trece la prelungiri. Trei încercări de gol la rând ale Japoniei au fost deviate în corner de portarul și apărarea Croației în minutul 105 și prima repriză a prelungirilor s-a încheiat cu 1-1.

Șutul de la distanță al lui Lovro Majer a fost pe lângă bară în minutul 121, iar a doua repriză a prelungirilor s-a încheiat și ea cu 1-1. Croația a câștigat loviturile de departajare cu 3-1. Astfel -a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022. Japonia a ratat această șansă. Croația va înfrunta câștigătoarea meciului Brazilia-Coreea de Sud în turul sfertului de finală.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?