Croația câștigă bronzul la Campionatul Mondial 2022

Facebook
Twitter
Email
Print

În Finala mică a Campionatului Mondial din Qatar 2022, Croația a învins Marocul cu 2 – 1 și termina pe poziția 3 competiția, performanta de remarcat pentru croați.

Joško Gvardiol a marcat primul gol al partidei în minutul 7 și Croația conduce cu 1 – 0. După doar 2 minute, Marocanii egalează prin Achraf Dari și se anunța o partida echilibrată. Un joc bun de ambele părți, cu ocazii și impresia că învingătoare poate fi oricare dintre cele doua formații.

Golul 3 vine tot în poarta Marocului, în minutul 42 prin Mislav Oršić. 

În repriza secundă Marocul a forțat egalarea, s-au luptat, au avut determinare și ambiție chiar și-au creeat destul de multe oportunități sa egaleze pe tabelă dar nu au reușit să marcheze.

Croația câștigă partida, obține un loc 3 la aceasta ediție și nu are de ce sa nu fie mulțumită de parcurs deși ediția trecuta a jucat finala din Rusia.

Marocul a fost revelația Campionatului Mondial din Qatar 2022 prin evoluțiile sale și determinarea jucătorilor săi. Parcursul de anul acesta este cea mai mare performanța din istorie, și nu doar a Marocului ci a întregii Africii. Nici o altă selecționată nu a reușit sa joace o semifinală.

 

 

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?