CSM București s-a impus categoric în fața celor de la Krim Ljubljana în returul play-off din Liga Campionilor

CSM București s-a impus categoric în fața celor de la Krim Ljubljana în returul play-off din Liga Campionilor

CSM București a avut un parcurs bun în meciul cu Krim, învingând-o absolut cu scorul de 30-24. O dată cu această victorie au obținut biletul pentru calificarea în sferturile de finală ale EHF Champions League. Bucuria a fost mai mare pentru CSM București când au realizat că în tur au reușit să obțină victoria cu același scor. Motiv pentru care au demonstrat tuturor că aceea victorie nu a fost una întâmplătoare.

Adi Vasile, antrenorul echipei feminine de handbal este încântat de rezultatul obținut. Cu toate acestea este ferm și conștient că sfertul de finală ce are să urmeze va fi unul intens, puternic și destul de echilibrat. Tehnicianul este încrezător, deoarece și cele două victorii obținute împotriva echipei Krim nu a fost „ floare la ureche”.

Adi Vasile este de părere că aceste partide sunt precum finala, deoarece intensitatea este la cote maxime și de altfel sunt eliminatorii. Acest lucru, făcând totul mai dificil. Faptul că abia acum au reușit elevele lui să ajungă în sferturi, îi dă putere să rostească „Final Four”.

Metz este o echipă puternică și echilibrată tactic

Următoarea echipă pe care o va întâlni CSM București este Metz. Această echipă reprezintă o putere de altfel cum toate celelalte 12 echipe din Lia Campionilor sunt. CSM București își va respecta adversarul și va încerca să joace cât mai bine posibil.

”Eu cred că este o bornă importantă pe care am atins-o astăzi, pentru un club care are 16 ani de existență. Acest al 9-lea an de calificare succesivă în sferturile de finală cred că este un lucru important. Nu trebuie să sărbătorim foarte mult, dar acest lucru trebuie gustat. Cred că este important să bifăm aceste momente.

Cred că nu a fost o dublă manșă deloc ușoară, chiar dacă victoria din tur cu 30-24 ne-a pus într-o poziție bună. Pe lângă faptul că ne-am dorit calificarea, am vrut să ieșim învingători din acest meci și să ne bucurăm cu o atmosferă superbă. Două meciuri cu presiune…”  a afirmat Adi Vasile pentru Digisport.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?