Darwin Nunez ” POKER” pentru Liverpool

Darwin Nunez Liverpool
Facebook
Twitter
Email
Print

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost plin de laude pentru noua contractare, Darwin Nunez, după ceea ce el a descris drept o „noapte perfectă” pentru atacantul de 75 de milioane de euro din Uruguay împotriva lui RB Leipzig.

Nunez, în vârstă de 23 de ani, a marcat patru dintre cele cinci goluri ale lui Liverpool într-o victorie puternică de pre-sezon cu 5-0 asupra echipei germane pe Red Bull Arena.

După ce egipteanul Mohamed Salah a dat conducerea clubului din Merseyside în minutul opt, Nunez a ieșit de pe bancă după pauză și a preluat penalty-urile, fără a greși de la fața locului să-și deschidă contul.

Darwin Nunez Liverpool
Darwin Nunez Liverpool

Fostul atacant de la Benfica și-a dublat numărul de la distanță și a completat un hat-trick rapid, trăgând acasă de la o distanță apropiată, după o centrare a lui Harvey Elliott, înainte de a adăuga un al patrulea dintr-un contraatac genial.

Klopp și-a lăudat noua recrută pentru că a arătat un cap rece, în special de la punctul de pedeapsă, și crede că a marca primele goluri cu tricoul lui Liverpool de când s-a alăturat luna trecută va fi o greutate de pe umerii lui Nunez.

Mo dă penalty lui Darwin, iar lui Darwin, cutia Pandorei era deschisă”, a declarat Klopp pentru liverpoolfc.com. „Desigur, este o noapte perfectă pentru el.

Întotdeauna credem că dacă plătești mulți bani, jucătorii nu simt nicio presiune sau orice altceva.

Toți sunt ființe umane complet normale și prima atingere nu este perfectă, apoi dintr-o dată… Această generație de jucători citește rețelele de socializare, ceea ce chiar nu este inteligent, dar o fac.

Deodată te grăbești și astfel de lucruri. Acesta este, evident, cel mai bun mod de a opri toate aceste discuții”.

Darwin Nunez Liverpool
Darwin Nunez Liverpool

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect