Derby în Liga 1, Rapid – FCSB

Începând cu ora 20:00 se anunţă spectacol în Giuleşti. Pe Arena Naţională, Rapid va primi vizita echipei FCSB. Acest duel este ultimul din sezonul regular, iar din runda viitoare echipele se vor împărţi în play-off şi play-out. Diferenţa dintre cele două formaţii este în acest moment de 12 puncte. O victorie a FCSB-ului ar încheia pentru mulţi socotelile referioare la titlul de campioana, în schimb o victorie a Giuleştenilor ar arunca în aer play-off-ul.

Rapid a ajuns pe poziţia a treia a clasamentului în urma ultimilor rezultate înregistrate. Acum 3 runde Rapidul a pierdut la Iaşi cu scorul de 1-3. A urmat o victorie împotriva arădenilor de la UTA şi o remiză contra celor de la CSU Craiova. Forţa ofensivă a giuleştenilor este una de remarcat reuşind să marcheze în toate jocurile disputate în acest an.

FCSB porneşte ca favorită în acest joc fiind echipa de pe prima poziţie a campionatului. Forma celor de la FCSB  este una de zile mari venind după 3 victorii în ultimele 3 etape. Din tabăra oaspeţilor vin primii doi golgeteri ai campionatului, fiecare cu 14 goluri marcate: Coman şi Olaru.

Echipele de start:

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Hromada, Hasani, Oaidă – Krasniqi, Rrahmani, Papeau.

FCSB:  Tărnovanu – Creţu, Dawa, Popescu, Radunovic – Olau, Şut, Lixandru – Popescu, Băluţă, Coman.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?