Dinamo a început cu stângul în SuperLiga României

Dinamo a început cu stângul în SuperLiga României/ Foto: Gabriel Chirea
Facebook
Twitter
Email
Print

Noul sezon al SuperLigii României le-a adus dificultăți echipei Dinamo. Proaspăt revenită în Liga 1 s-au lovit de realitate. Acest lucru se întâmplă în urma în frângerilor consecutive. Prin urmare gruparea din „Ștefan cel Mare” se clasează pe penultimul loc cu doar 8 puncte obținute în cele 11 etape disputate.

Deși Dinamo a atins numărul de patru jocuri pierdute, conducerea este calmă din punct de vedere al viitorului. Mai exact frica de-a retrograda este inexistentă și în continuare au încredere în jucători și în potențialul acestora. De asemenea administratorul special al formației, Andrei Nicolescu a precizat că antrenorul echipei- Ovidiu Burcă nu este în pericol.

Discuțiile cu privire la viitorul echipei sunt în dezbatere, iar potrivit informațiilor Eugen Voicu în vârstă de 64 de ani, acționar la Dinamo a împărtășit idei cu Ionuț Lupescu. La prima impresie, fostul căpitan al echipei se gândește să revină la Dinamo București. Însă în momentul de față nu există o certitudine cu privire la o astfel de hotărâre. Scopul principal este ca Dinamo să se mențină pe linia de plutire și să fie în afara pericolului de retrogradare.

 

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?