Dinamo București vs Bjerringbro-Silkeborg ! Campioana României și-a adjudecat victoria incontestabil

Dinamo București vs Bjerringbro-Silkeborg ! Campioana României și-a adjudecat victoria incontestabil

Dinamo București s-a întâlnit în manșa tur din optimile EHF European League cu Bjerringbro-Silkeborg din Danemarca. Meciul dintre cele două echipe a fost spectaculos, deoarece ambele au luptat pentru a obține victoria. De altfel Dinamo București a încheiat cu scorul de 37-34 (18-16).

Jucătorii care au făcut posibilă această victorie pentru Dinamo București au fost: Zeinelabedin Ali și Cindric cu șase goluri și Rosta cu nouă goluri marcate. La echipa adversa au fost Lenbroch și Bogojevic, ambii marcând câte șapte goluri pentru Bjerringbro-Silkeborg.

Grupa principală IV

Dinamo București a fost încadrată în ce-a de IV-a grupă, unde a obținut următoarele rezultate: 33-35 și 27-31 împotriva celor de la Sporting CP; 33-23 și 33-25 în meciul cu cei de la CSM Constanța. Motiv pentru care Dinamo București a finalizat pe cel de-al treilea loc, cu 4 puncte calificându-se în play-off.

Competiția continuă pentru Dinamo București

În data de 26 martie a avut loc meciurile de optimi, iar ultimul meci din această manșă va avea loc pe data de 2 Aprilie. Celelalte jocuri se dau între echipele TSV Hannover – Burgdorf;  RK Nexe – Rhein-Nekar Lowen și i Kadetten Schaffhausen – Fuchse Berlin.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?