Dinamo- Hermannstadt astăzi de la 18:30!

Dinamo- Hermannstadt astăzi de la 18:30!

Dinamo se întâlnește astăzi cu Hermannstadt începând cu ora 18:30 în cadrul celei de 28-a etapă din SuperLiga României. Meciul se anunță a fi interesant, deoarece Dinamo tocmai s-a trezit la realitate în urma înfrângerii obținute cu CFR Cluj.

Însă trebuie menționat că echipa antrenată de Zeljko Kopic este într-o formă bună; dat fiind victoriilor obținute în meciurile cu Farul Constanța și Oțelul Galați. Prin urmare, Dinamo poate oricând să restabilească cel puțin un egal.

Dinamo și Hermannstadt au avut ocazia de-a se duela în 10 rânduri la nivelul Ligii întâi. Astfel Dinamo a strâns 5 victorii și 3 remize. Pe când, Hermannstadt abia reușise să acumuleze două victorii. De altfel nu trebuie uitat că trupa lui Măldărășanu nu reușise să obțină vreo victorie pe terenul dinamoviștilor.

În cadrul echipe FC Dinamo București. Politic este considerat cel mai bun marcator al echipei din acest sezon. Sportivul a reușit să înscrie 6 goluri. În rândul echipei Hermannstadt cei mai buni marcatori sunt însă, Balaure și Paraschiv. Ambii reușind să marcheze 7 goluri reușite.

Kopic are parte de prima întâlnire cu echipa din Sibiu, fiind un adevărat duel direct între cele două formații. Măldărășanul în schimb a avut parte de o întâlnire directă cu Dinamo, în tur, când gruparea s-a remarcat cu scorul de 4-0.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?