Dinamo – Rapid s-a încheiat cu scorul de 1-2 pe Arena Națională

Dinamo - Rapid s-a încheiat cu scorul de 1-2 pe Arena Națională
Facebook
Twitter
Email
Print

Derby-ul dintre Dinamo – Rapid a fost unul intens, deoarece ambele echipe și-au dorit victoria de pe Arena Națională. În cadrul acestui joc, suporterii celor de la Rapid au refuzat să fie prezenți la joc, din cauza locurilor dispuse din partea celor de la Dinamo. Astfel seara aceasta a fost o premieră în România. Suporterii celor de la FC Rapid au urmărit meciul în tribunele de pe stadionul din Giulești.

Rapid nu s-a lăsat intimidată de suporterii dinamoviști și a reușit să se impună cu scorul de 2-1 împotriva celor de la Dinamo în cadrul celei de-a 23-a etape din SuperLiga României. În minutul 43 Papeau deschisese scorul, iar în câteva secunde Abdallah aduce egalitatea. Prin urmare prima repriză se încheiase cu scorul de 1-1.

În repriza a doua cei de la Dinamo au încercat să profite de fiecare secvență, dar Rapid a reușit să înscrie golul câștigător în minutul 90. Rapidiștii au ținut să ceară în timpul partide lovitura de pedeapsă, doar că din cele două cereri; nici una nu le-a fost acordată. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a reușit în momentul de față să urce pe locul doi în clasamentul SuperLigii cu 39 de puncte acumulate. Astfel lidera este distanțată de giuleșteni cu doar 8 puncte.

 

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?