Dinamo termina la egalitate cu Veszprem 31-31 la handbal masculin in Liga Campionilor

Dinamo Bucureşti handbal
Facebook
Twitter
Email
Print

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucuresti, antrenata de Xavi Pascual a terminat la egalitate scor 31-31 impotriva echipei maghiare Veszprem in ultimul meci din acest an in Liga Campionilor.

Dupa rezultatul rezultatul de egalitate obtinut azi pe teren propriu, Dinamo ocupa pozitia a patra in Grupa A cu un total de 11 puncte acumulate. Meciul sa desfasurat intr-o atmosfera superba creata de fanii dinamovisti.

In prima repriza Veszprem a jucat mai consistent si a fructificat mai bine ocaziile create in fata echipei lui Pascual. Scorul pauzei a fost 13-16 si parea o parte secunda complicata pentru caini.

Repriza 2 Dinamo sa ridicat la nivelul asteptarilor si impinsi de la spate de un public de admirat au reusit sa obtina dupa 60 de minute un rezultate de egalitate, rezultat care ii asigura calificarea in Playoff-ul Ligii Campionilor.

La finalul partidei jucatorii echipei campioana au cantat alaturi de fani, ceea ce dovedeste ca au facut o partida buna impotriva unei echipe foarte bune in handbalul masculin.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?