Dinamo- UTA Arad: Ultrașii au pătruns pe gazon și nu au mai ținut cont de nimic

Dinamo- UTA Arad: Ultrașii au pătruns pe gazon și nu au mai ținut cont de nimic

Vineri seara Dinamo s-a întâlnit cu UTA Arad în cadrul celei de-a 30-a etapă din SuperLiga României. Meciul a fost disputat la București pe „Arcul de Triumf”. Seara a fost una tensionată, încă din momentul în care suporterii au fost lăsați să intre în tribune.

UTA Arad avusese o miză uriașă în noaptea precedentă, deoarece o victorie obținută i-ar fi menținut în clasamentul pentru play-off. Astfel cele trăite pe „Arcul de Triumf” de către arădeni, nu vor rămâne ca și amintiri plăcute.

Dinamo a reușit să obțină victoria și să își protejeze locul, învingându-i cu scorul clasic de 1-0. Reușită ce le-a tăiat calea echipei UTA Arad pe de altă parte. Echipa lui Mircea

Dinamo- UTA Arad pe „Arcul de Triumf”, scor 1-0
Dinamo- UTA Arad pe „Arcul de Triumf”, scor 1-0

Startul jocului a fost întârziat din cauza grupărilor de suporteri

Înainte de-a se dat start jocului, mai multe grupări ai lui Dinamo s-au încăierat cu suporterii lui UTA Arad, aceștia primind ajutor din partea ultrașilor de la CSA Steaua București. Ultrașii au început să se bată, înainte de-a începe meciul pe străzile din jurul Arenei.

La locul faptei au intervenit jandarmii cu gaze lacrimogene. Unii dintte suporteri au trecut de toate barierele și s-au năpustit pe gazon, loc în care s-au bătut fanii echipelor și acolo!

UTA Arad și-a pierdut locul în play-off

Victoria obținută de Dinamo în seara precedentă, le-a adus pagube însemnate celor de la UTA Arad. Arădenii au pierdut șansa de-a se califica în play-off. Loc în care se regăsesc FCSB; Rapid;  CFR Cluj; Universitatea Cluj; Farul Constanța și Sepsi.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?