Dreptate pentru Simona Halep! În curând o vom revedea în joc!

Dreptate pentru Simona Halep! Peste 9 luni o revedem în competiții!

Simona Halep în vârstă de 32 de ani a câștigat procesul cu ITIA la TAS. Astfel pedeapsa de 4 ani i-a fost redusă la doar 9 luni. Sportiva a înregistrat un real succes, motiv pentru care deja este hotărâtă să se reîntoarcă în România. De câteva luni bune, Simona Halep se antrenase în Dubai. Așadar reprezentanta României, își poate reintra în activitate în cel mai scurt timp, cu posibilitatea de-a reveni din nou în circuitul WTA.

 Prima reacție din partea lui Florin Segărceanu

Florin Segărceanu în vârstă de 62 de ani a avut o intervenție în direct la Digi Sport, unde a ținut să își exprime bucuria față de reușita Simonei Halep. De altfel a mai ținut să menționeze că îi este foarte greu să își imagineze prin ceea ce-a trecut sportiva în cele 18 luni de incertitudine.

”Să fiu sincer, nu mă așteptam să fie așa de repede. Îmi pierdusem speranța pentru că am văzut modul în care a dus acest circ ITIA. Această era o conspirație și trebuia să fie cineva pedepsit.

Personal, nu credeam că va veni așa repede decizia și îmi era frică pentru ce se va întâmpla. Sunt prieten și cu avocatul Simonei. Am vrut să mă lămuresc și mi s-a spus clar că e o decizie definitivă și unică. Faptul că s-a redus atât de mult sentința, faptul că ITIA a fost obligată să plătească anumite sume…

Este o bucurie imensă pentru că s-a făcut dreptate. Nici nu vreau să trăiesc o zi prin ce a trecut ea în ultimele 18 luni.

Totuși, este o mâhnire și prima pedeapsă pe care a primit-o. Este strigător la cer să distrugi un om. Aș vrea să văd cum acești oameni sunt puși la zid. Este strigător la cer ce s-a întâmplat.

Mă bucur pentru Simona, pentru familie, pentru apropiați, pentru că toți au suferit lângă ea. Să sperăm că va reveni în circuit”–  Florin Segărceanu a precizat pentru sursa menționată mai devreme.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?