Echipa ideală la Campionatul Mondial din Qatar 2022

Facebook
Twitter
Email
Print

Alcătuim un prim 11 cu cei mai în forma fotbaliști pe postul lor care au evoluat la aceasta ediție de Campionat Mondial câștigat de Argentina lui Messi.

Formula de joc aleasă : 4-3-3

Portar: Emi Martínez de la echipa câștigătoare

Deși au fost mulți portari foarte buni la aceasta ediție, precum Bono de la Maroc, Lloris de la Franța și asa mai departe se ține cont de penalty-ul aparat în finală dar și de parcursul extraordinar al echipei.

Fundaș dreapta: Achraf Hakimi de la Maroc

Fundașul celor de la Psg a avut evoluții constante, a tras echipa în multe momente după el iar la duelurile 1 la 1 sa descurcat exemplar. A fost foarte bun și pe faza ofensivă iar la momentul actual este considerat unul dintre cei mai buni din lume pe postul său.

Fundaș central :John Stones de la selecționata Angliei

Fundașul de fier a dat siguranță în apărarea englezilor la toate meciurile, deși mulți vor spune ca au fost alți fundași centrali mai bun, poate o fi adevărat, dar mie Stones mi-a lăsat impresia ca este un jucător de top, cu multa experienta din Premier League și cupe Europene.

Fundaș central: Josko Gvardiol – Croația

Un tânăr fundaș de 20 ani cu evoluții foarte bune și apreciate în ciuda vârstei fragede. Jocul său a fost unul constant, mai puțin să zicem meciul împotriva lui Messi, dar nu este de condamnat, a avut în fata cel mai valoros fotbalist al Planetei. Gvardiol a stârnit interesul mai multor echipe pentru un eventual transfer, favorită in acest moment pare a fi Chelsea Londra.

Fundaș stânga: Noussair Mazraoui – Maroc

Deși sa accidentat înainte sferturilor de finala, Mazraoui a avut evoluții de excepție la turneu. În vârstă de 25 de ani, fundașul marocan a jucat impecabil împotriva Angliei și Argentinei.

Mijlocaș central: Sofyan Amrabat – Maroc

Cu o disponibilitate enorma la efort, mijlocașul a avut prestații solide în toate meciurile, a alergat continuu și nu a renunțat niciodată la luptă. Amrabat este legitimat în Italia la clubul Fiorentina în prezent dar a stârnit interesul câtorva cluburi mari din Europa.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?