Eddie Hearn se îndoiește că Tyson Fury este serios cu privire la oferta de a lupta cu Anthony Joshua

Stiri box
Facebook
Twitter
Email
Print

Promotorul Eddie Hearn se îndoiește dacă Tyson Fury este serios în ceea ce privește oferta sa de a-l înfrunta pe Anthony Joshua pentru titlul WBC la categoria grea, dar va încerca să ducă lupta, dacă o va face.

Luni seară, Joshua îi răspunsese lui Fury după ce campionul a postat un videoclip în care îi dă „preaviz cu câteva luni” londonezului să se pregătească pentru „o bătălie a Marii Britanii”.

Joshua a suferit luna trecută o a doua înfrângere consecutivă în fața lui Oleksandr Usyk în Arabia Saudită, ucraineanul indicând că nu intenționează să revină pe ring până în 2023.

Cu o confruntare împotriva lui Usyk care a apărut în afara mesei, cel puțin pe termen scurt, Fury – care a susținut că s-a retras în aprilie când și-a apărat cu succes titlul mondial prin oprirea lui Dillian Whyte la Wembley – pare să fi îndreptat atenția către un alt britanic. ciocnire.

Promotorul lui Joshua, Hearn, a spus anterior că iau în considerare opțiuni pentru o întoarcere la începutul anului viitor, dar a sugerat că dacă oferta din tabăra lui Fury va fi acceptată, atunci s-ar putea întâmpla.

Furia este remarcabilă în a face publicul să creadă prostii absolute”, a spus Hearn la talkSPORT. „Ma îngrijorează de fapt ce cred oamenii, dacă te uiți la cronologia din ultimele două sau trei săptămâni, este incredibil de bizar.

Personal, nu cred că Fury vorbește serios în acest sens, dar dacă este, ceea ce le-am spus familiei Warren aseară, 100% ne vom așeza și ne vom lupta.

Președintele Matchroom Hearn a continuat: „Mi-ar plăcea să fiu foarte entuziasmat de acest lucru, pentru că este lupta pe care am fost oprită în stradă pentru mai mult decât orice luptă care ar putea fi făcută și este o luptă pe care AJ și-a dorit-o de mult.

Nu uitați, am semnat pentru această luptă anul trecut, înainte ca arbitrajul să forțeze lupta Deontay Wilder pentru Tyson Fury.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?