Elvețianul Akanji a semnat cu Manchester City

Manuel Akanji Manchester City
Facebook
Twitter
Email
Print

Manchester City a finalizat semnarea fundașului elvețian Manuel Akanji de la Borussia Dortmund, a anunțat joi clubul din Premier League într-un comunicat.

Funsașul central în vârstă de 27 de ani ajunge cu un contract de cinci ani, care îl ține la Club până în vara lui 2027”, au spus Sky Blues.

Akanji a spus la ceremonia de semnare că este „încântat să fie aici și abia așteaptă să înceapă”.

City a fost una dintre cele mai bune echipe din Europa în ultimele sezoane. Sunt geniali de urmărit, de a juca o marcă captivantă de fotbal și de a concura pentru trofee an de an, așa că venirea aici se simte ca următorul pas perfect în mine. carieră”, a adăugat el.

Akanji a marcat două goluri și patru pase decisive în 158 de apariții în timpul șederii sale de 4,5 ani la Borussia Dortmund. I-a ajutat să câștige Supercupa Germaniei în 2019 și Cupa Germaniei în 2020/21.

De asemenea, Txiki Begiristain, directorul de fotbal al clubului, l-a lăudat pe Akanji după ce și-a încheiat mutarea pe Stadionul Etihad, spunând: „Manuel are multă experiență jucând la cel mai înalt nivel al fotbalului european și suntem încrezători că va fi un plus valoros pentru echipa noastră.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect