Emma Răducanu s-a întâlnit cu Aryna Sabalenka la Indian Wells. Britanica a pierdut în turul trei în fața Arynei Sabalenka

Emma Răducanu s-a întâlnit cu Aryna Sabalenka la Indian Wells. Britanica a pierdut în turul trei în fața Arynei Sabalenka

Emma Răducanu în vârstă de 21 de ani a ajuns până turul trei la Indian Wells 2024. Etapă în care s-a întâlnit cu Aryna Sabalenka din Belarus;  numărul 2 mondial. Britanica cu origini românești a fost învinsă în se seturi drepte de către belarusă.

În anul 2023 sportiva a avut parte de o accidentare destul de semnificativă; motiv pentru care la această ediție a utilizat un wildcard. Aflată pe locul 250 în lume, Emma Răducanu este de părere că evoluția sa la Indian Wells a fost pozitivă; precizând că a fost dornică de joc.

Momentul cheie pentru Emma Răducanu la Indian Wells

În turul doi Emma Răducanu a avut ocazia de-a juca un meci foarte scurt la Indian Wells. Acest lucru se datorase în urma deciziei finale pe care o luase adversara sa. Astfel britanica a avut șansa de-a avansa în turneu.

Adversara Dayana Yastremska a jucat preț de 23 de minute împotriva Emmmei Răducanu. Însă din cauza unor probleme la stomac, a fost nevoită să bată în retragere. La acel moment, scorul era 4-0 și 15-0 în favoarea Emmei Răducanu. Astfel britanica cu origini românește pășește în turul al treilea de la Indian Wells 2024. Moment în care a întâlnit-o pe Aryna Sabalenka.

Dubla campioană al turneului Australian Open; a pășit peste americanca PEyton Sanders ( locul 64 mondial) cu scorul de 6-7 (2); 6-2, 7-6 (6).

BNP Paribas Open

În perioada 6-17 Martie are loc turneul din categoria WTA 1000. Se anunță a fi un turneul extrem de dificil, dar premiile vor fi pe măsură. Premiile vor ajunge la o valoare totală de $8,995,555. Elena Rybakina este campioana en-titre și va fi prezentă și în acest la la BNP Paribas Open.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?