STIRI_long

EURO 2024: Israel – Elveția în seara aceasta de la ora 21:40!

EURO 2024: Israel - Elveția în seara aceasta de la ora 21:40!

În seara aceasta Israel se întâlnește cu Elveția în cadrul preliminariilor EURO 2024 începând cu ora 21:40. Cele două echipe ar fi trebuit să se întâlnească în urmă cu o lună, dar din cauza a ceea ce se petrece în Israel s-a programat partida pentru data 15 noiembrie.

Meciul dintre cele două naționale se va disputa pe Pancho Arena de la Pușkaș Akademia din Ungaria. Stadion care va găzdui și meciul dintre România și Israel, programat pe data de 18 noiembrie.

Pentru selecționerul României, Edi Iordănescu meciul dintre cele două națiuni este de-o importanță maximă. În cazul în care Elveția nu obține victoria, în meciul cu Israel naționala României trebuie să obțină doar un egal pentru a merge mai departe. Acest lucru fiind un rezultat bun și un obiectiv îndeplinit.

Naționala Israeliană nu traversează o perioadă bună, da fiind situației din Țara Sfântă. În duelul cu Kosovo, au pierdut la scorul de 0-1 reprezentând un meci restant din etapa a VIII-a a Grupei I din preliminariile EURO 2024.

Shon Goldberg în vârstă de 28 de ani, fundaș al echipei Maccabi Haifa a ținut să declare că echipa lui depinde doar de propriile rezultate pentru a obține calificarea la EURO 2024.

[wpforms id="6518" title="true"]