EURO 2024: Ronaldo este pregătit să își ajute echipa! Însă colegii portughezi „nu mai depind de el”!

EURO 2024: Ronaldo este pregătit să își ajute echipa! Însă colegii portughezi „nu mai depind de el”

Cristiano Ronaldo în vârstă de 39 de ani face furori în continuare la Al-Nassr. Astfel chir dacă nu mai joacă în Europa din toamna anului 2022, există toate șansele să îl revedem pe teren la EURO. Acest lucru ar fi posibil, datorită convocării lui în preliminarii. Moment când a reușit să marcheze 10 goluri.

În anul 2016, Ronaldo și echipa lui au ajuns în Finală cu Franța. O finală unde a obținut victoria. De altfel în continuare este în pregătire continuă și așteaptă un nou turneu final. Energia pozitivă cu privire la națională i-a fost estompată când i-a auzit părerea colegului său, Joao Cancelo.

Jucătorul naționalei portugheze a afirmat că „nu mai depindem de Cristiano Ronadlo””; deși a fost marcatorul anului 2023. Ronaldo a înregistrat pentru anul precedent 54 de goluri reușite, înscriind mai multe goluri în calificări. Ceea ce reușise Ronaldo, nu a înregistrat Kylian Mbappe sau Harry Kane. Totodată Joao Cancelo a ținut să „lovească dur” printr-o altă afirmație și anume că „ Ronaldo nu maia re același impact pentru națională”.

Pentru Portugalia, Cristiano Ronaldo a bifat 205 meciuri, cu 128 de goluri reușite; fiind un adevărat record pentru Portugalia.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?