Evgheni Oancea si Azdren Llullaku pleaca de la Concordia

Clubului Sportiv Concordia Chiajna
Facebook
Twitter
Email
Print

Concordia Chiajna sa despartit de jucatorii Azdren Llullaku (34 ani) și Evgheni Oancea ( 26 ani ) pe cale amiabila iar clubul a avut un mesaj de multumire pe pagina sa de Facebook. 

 

Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna și jucătorii Azdren Llullaku și Evgheni Oancea au reziliat contractele de comun acord. Clubul le mulțumește pentru activitatea depusă și le dorește mult succes în continuare!, a anunțat Concordia pe pagina sa de Facebook.

 

Azdren Llullaku atacant in varsta de 34 de ani, a evoluat ultimele 2 sezoane si jumatate la echipa din Chiajna. Fost golgheter in Liga 1 , atacantul din Kosovo a avut evolutii modeste in ultimul timp, iar conducerea a considerat ca nu mai poate ajuta echipa. In ultimele 13 partide in liga 2 ale sale pentru Concordia a reusit sa inscrie doar de 2 ori in 726 de minute jucate.

Azdren Llullaku - Concordia
Azdren Llullaku – Concordia

Evgheni Oancea in varsta de 26 ani de a evoluat foarte putin pentru echipa. Jucatorul moldovean nascut la Tiraspol a marcat o singura data in cele 3 meciuri in care a evoluat. In toate cele 3 partide a intrat spre final, acumuland doar 48 de minute jucate.

Inainte sa se desparta amiabil de cei doi fotbalisti, Concordia a renuntat si la contractul cu fundasul Raul Palmeș, jucator care a fost titulat in majoritatea pardidelor din ultimul an si jumatate. Detalii aici .

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?